Mondmaskers Naaien

This workshop is only taught in Dutch.

In deze workshop leer je je eigen stoffen mondmasker naaien op de naaimachine. Kies uit de leukste katoentjes en maak je mondmaskers precies op maat. Je kunt een oor-elastiek, hoofd-elastiek of veter toevoegen. Daarnaast leer je tijdens deze workshop de basis van naaien op de naaimachine: garen inrijgen, afstellen en steken kiezen.

De workshop is ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.


Informatie

Locatie: Handwerkstudio Leiden (adres & route)
Datum: vrijdag 7 augustus 2020
Tijd: 10:00 – 12:00

Kosten: € 15,- inclusief alle materialen (eventueel kun je je eigen stofjes meenemen)

Minimaal 3, max 5 deelnemers.

Alle materialen en naaimachines zijn aanwezig op de studio. Voor deze workshop heb je geen ervaring met de naaimachine nodig!

Inschrijven: stuur een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com!


Cursusleider: Mardie Feikens

Ik ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 jaar ben. In het begin maakte ik vooral kleine projectjes en werkte ik aan kostuums voor mezelf en voor vrienden om aan te doen naar events als Castlefest, Keltfest en Elf Fantasy Fair / Elfia. Tijdens mijn studie werd er via via gevraagd of ik naailes wilde geven voor 1 avond bij Handwerkstudio Leiden. Uiteindelijk heb ik samen met 2 andere creatievelingen de studio overgenomen en geef er nog steeds naailes in de avonden en op zondag.

Ik ben zeker niet van de oude stempel en werk met moderne technieken en natuurlijke lijnen. Naailes gaat voor mij over zelfvertrouwen kweken en problemen leren oplossen. Samen met jou wil ik werken aan je technieken en gewoontes om zo de mooiste dingen te kunnen naaien.

~ Mardie