Mondmaskers

Studio heropend

Handwerkstudio Leiden is vanaf heden heropend voor cursussen en workshops. Uiteraard met werkplekken op 1,5 meter afstand!

Meer informatie over het coronavirus

In deze workshop leer je je eigen stoffen mondmasker naaien op de naaimachine. Kies uit de leukste katoentjes en maak je mondmaskers precies op maat, voor jezelf of voor een ander. Daarnaast leer je tijdens deze workshop de basis van naaien op de naaimachine: garen inrijgen, afstellen en steken kiezen.

Locatie: Handwerkstudio Leiden (adres & route)
Datum: NTB
Tijd: 10:00 – 12:00

Kosten: € 15,- inclusief alle materialen (eventueel kun je je eigen stofjes meenemen)

Alle materialen en naaimachines zijn aanwezig op de studio. Voor deze workshop heb je geen ervaring met de naaimachine nodig!

Inschrijven: stuur een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com!Mardie Feikens

Ik ben begonnen met naaien op mijn 15e en eigenlijk nooit meer gestopt. Ik ben begonnen met fantasy- en middeleeuwse kostuums voor Castlefest en Elfia. Sinds een paar jaar naai ik al mijn eigen kleding uit een duurzame overtuiging. Hier teken ik ook meestal mijn eigen patronen voor.

Sinds eind 2014 geef ik naailes bij Handwerkstudio Leiden, eerst aan beginners en nu aan gevorderden. Daarnaast geef ik ook diverse naai-gerelateerde workshops, van textielkennis tot lockmachine. Ik vind het leuk om je te helpen zelfvertrouwen te kweken om zo je eigen ideeën waar te maken!

Etsy shop | Instagram | Naaiblog