Workshop Textielkennis – Maak de juiste stofkeuzes!

Tijdens de Workshop Textielkennis & Stofkeuze leer je alles wat je moet weten om de juiste stoffen te kiezen voor je naaiproject. Wat zijn de verschillende materialen waar stoffen van gemaakt kunnen zijn? Wat is de invloed van de weefmanier op hoe de stof draagt en valt? En welke zijn geschikt voor mijn naaiproject? Alles komt beknopt aan bod en je kunt zelf meekijken in het fysieke stalenboekje wat je bij aanvang van de workshop krijgt.

Na de workshop heb je een heleboel stoffenkennis opgedaan en kun je nu betere keuzes maken in het (online) bestellen van stoffen.

Locatie: Handwerkstudio Leiden (adres & route)
Datum & tijd: zondag 19 september 2021, 13:30 -16:00 Vol!
Kosten: € 45,- inclusief stalenboek

Inschrijven: stuur een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com.

Mardie Feikens

Ik ben begonnen met naaien op mijn 15e en eigenlijk nooit meer gestopt. Ik ben begonnen met fantasy- en middeleeuwse kostuums voor Castlefest en Elfia. Sinds een paar jaar naai ik al mijn eigen kleding uit een duurzame overtuiging. Hier teken ik ook meestal mijn eigen patronen voor.

Sinds eind 2014 geef ik naailes bij Handwerkstudio Leiden, eerst aan beginners en nu aan gevorderden. Daarnaast geef ik ook diverse naai-gerelateerde workshops, van textielkennis tot lockmachine. Ik vind het leuk om je te helpen zelfvertrouwen te kweken om zo je eigen ideeën waar te maken!

Etsy shop | Instagram | Naaiblog