Masterclass Stoffen

Tijdens de online Masterclass Stoffen leer je alles wat je moet weten om de juiste stofkeuze te maken voor je naaiproject. Wat zijn de verschillende materialen waar stoffen van gemaakt kunnen zijn? Wat is de invloed van de weefmanier op hoe de stof draagt en valt? En welke zijn geschikt voor mijn naaiproject? Alles komt beknopt aan bod en je kunt zelf meekijken in het fysieke stalenboekje wat je opgestuurd krijgt voorafgaand aan de workshop.

Na de workshop heb je een heleboel stoffenkennis opgedaan en kun je nu betere keuzes maken in het (online) bestellen van stoffen.

Locatie: online via Zoom (webcam en microfoon niet vereist)
Zelf klaarzetten: laptop, geen naaimachine vereist
Kosten: € 35,- inclusief materiaalpakket

De volgende masterclasses zijn ingepland:

Zondag 21 februari (10:30-12:30) VOL!
Zondag 7 maart (10:30-12:30) VOL!
Woensdag 24 maart (19:30 – 21:30) VOL!
Zondag 28 maart 2021 (10:30 – 12:30)

Inschrijven: stuur tenminste 5 dagen van te voren een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com. Dan weet ik zeker dat de materialen op tijd aankomen.

Ik ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 was. Ik maak zowel mijn eigen kleding als kostuums voor evenementen zoals Castlefest en Elfia. Hier teken ik ook meestal mijn eigen patronen voor.

Sinds eind 2014 geef ik naailes bij Handwerkstudio Leiden. Ik vind het leuk om je te helpen zelfvertrouwen te kweken om zo je eigen ideeën waar te maken.