Workshop Lockmachine

The English serger workshop will be on August 2nd, 10am – 2:30 pm. Please email me for more details: handwerkstudioleiden@gmail.com

dav

Heb jij een lockmachine gekregen of denk je erover om er een aan te schaffen, maar weet je niet zo goed wat je ermee moet? Kom naar de Workshop Lockmachine en leer de basis van het inrijgen en afstellen van de lockmachine. Bij de workshop is koffie, thee en koekjes inbegrepen, alsmede een materiaalpakket om op te oefenen. Neem zelf je lockmachine mee, of gebruik een van de machines op de Studio.


Informatie

Locatie: Handwerkstudio Leiden, Telderskade 46 Leiden (lokaal 10)
Datum: vrijdag 19 juli 2019. Workshop van zaterdag 15 juni 2019 is VOL.
Tijd: 10:00 – 14:30 (pauze 12:30-13:00)

Kosten: €60,- inclusief oefenmaterialen, koffie/thee/koek
Zelf meenemen: spelden, stof volgens de Materiaallijst – Workshop Lockmachine. Ander project in gedachten? Stuur mij dan een emailtje!

Er is ruimte voor max. 4 deelnemers. Ik heb zelf 3 lockmachines die gebruikt kunnen worden. Uiteraard kun je je eigen lockmachine meenemen!

Inschrijven: stuur een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com!


Cursusleider: Mardie Feikens

MardieProfiel

Ik ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 jaar ben. In het begin maakte ik vooral kleine projectjes en werkte ik aan kostuums voor mezelf en voor vrienden om aan te doen naar events als Castlefest, Keltfest en Elf Fantasy Fair / Elfia. Tijdens mijn studie werd er via via gevraagd of ik naailes wilde geven voor 1 avond bij Handwerkstudio Leiden. Uiteindelijk heb ik samen met 2 andere creatievelingen de studio overgenomen en geef er nog steeds naailes in de avonden en op zondag.

Ik ben zeker niet van de oude stempel en werk met moderne technieken en natuurlijke lijnen. Naailes gaat voor mij over zelfvertrouwen kweken en problemen leren oplossen. Samen met jou wil ik werken aan je technieken en gewoontes om zo de mooiste dingen te kunnen naaien.

Tot ziens op naailes!

~ Mardie


Foto’s van eerdere workshops

Advertenties