Lockmachine

This workshop is only taught in Dutch. If you want to follow an English serger workshop please email me at handwerkstudioleiden@gmail.com!

dav

Heb jij een lockmachine gekregen of denk je erover om er een aan te schaffen, maar weet je niet zo goed wat je ermee moet? Kom naar de Workshop Lockmachine en leer de basis van het inrijgen en afstellen van de lockmachine. Neem zelf je lockmachine mee, of gebruik een van de machines op de Studio. Je hoeft geen stof of garens mee te nemen, maar wel een stofschaar en spelden (i.v.m. corona).


Informatie

Locatie: Handwerkstudio Leiden (adres & route)
Kosten: €35,- inclusief lockmachine, oefenmaterialen, koffie / thee / koek
Neem je je eigen lockmachine mee? Zorg dan ook voor alle accessoires (vb pincet) en de handleiding.

Datum & tijd: meerdere workshops zijn al ingepland (max. 3 personen):
Zaterdag 10 oktober 2020 (10:00 – 13:00)
Zaterdag 14 november 2020 (10:00 – 13:00)
Zaterdag 12 december 2020 (10:00 – 13:00)

Privé-workshop lockmachine (2,5 uur): €50,- tijd en datum in overleg.

Inschrijven: stuur een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com! Vermeld de datum in je email.


Cursusleider: Mardie Feikens

Ik ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 jaar ben. In het begin maakte ik vooral kleine projectjes en werkte ik aan kostuums voor mezelf en voor vrienden om aan te doen naar events als Castlefest, Keltfest en Elf Fantasy Fair / Elfia. Tijdens mijn studie werd er via via gevraagd of ik naailes wilde geven voor 1 avond bij Handwerkstudio Leiden. Uiteindelijk heb ik samen met 2 andere creatievelingen de studio overgenomen en geef er nog steeds naailes in de avonden en op zondag.

Ik ben zeker niet van de oude stempel en werk met moderne technieken en natuurlijke lijnen. Naailes gaat voor mij over zelfvertrouwen kweken en problemen leren oplossen. Samen met jou wil ik werken aan je technieken en gewoontes om zo de mooiste dingen te kunnen naaien.

~ Mardie


Foto’s van eerdere workshops