Brioche Breien

Voor de gevorderde breister die toe is aan een nieuwe techniek heeft onze woldocent Wilma een nieuwe workshopserie in petto – brioche breien! Alle materialen en naalden zijn aanwezig op de Studio. Als je twijfelt over je niveau, stuur even een emailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com

Brioche Basis

In deze workshop leer je brioche breien met twee kleuren. Om deze workshop te kunnen volgen, zijn de volgende vaardigheden nodig: steken opzetten, recht en averecht kunnen breien en ervaring hebben met diverse steken (bijvoorbeeld ajour-breien, kabels, fantasiesteken).

Workshop Brioche Basis

Locatie: Handwerkstudio Leiden (adres & route)
Datum: zondag 26 februari 2023 vol!
Tijd: 10:30 – 12:30
Workshopleider: Wilma Breijer

Voorkennis: ervaring met breien (zie omschrijving)
Kosten: €25,- inclusief naalden, oefenmaterialen, koffie/thee/koek
Er is ruimte voor minimaal 4, max. 8 deelnemers.

Inschrijven: stuur een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com! Vermeld erbij dat je de workshop Brioche Basis wilt volgen.


Brioche Gevorderd

Voor deze workshop heb je de Brioche Basis workshop gevolgd, of je hebt al ervaring met de basis van brioche breien of breien met patentsteek. Tijdens deze vervolgworkshop leer je het lezen van briochepatronen en hoe minderen en meerderen gaat bij brioche breien.

Workshop Brioche Gevorderd

Locatie: Handwerkstudio Leiden (adres & route)
Datum: NTB
Tijd: 10:30 – 12:30
Workshopleider: Wilma Breijer

Voorkennis: Brioche Basis of ervaring met patentsteken (zie omschrijving)
Kosten: €25 inclusief naalden, oefenmaterialen, koffie/thee/koek
Er is ruimte voor minimaal 4, max. 8 deelnemers.

Inschrijven: stuur een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com! Vermeld erbij dat je de workshop Brioche Gevorderd wilt volgen.Wilma

Ik ben Wilma en ik brei al sinds mijn 5e jaar. Dit leerde ik van oma. Het duurde tot mijn 11e totdat er een eerst product werd geleverd: een zwarte trui met V-hals. Daar was ik heel trots op. Daarna heb ik nog vele andere truien, vesten, sjaals, omslagdoeken en ook sokken gebreid.

Ik geef nu ook haak- en breilessen bij Handwerkstudio Leiden. Graag leer ik jou hoe je zelf jouw eigen haak- of breicreatie kan maken.