Team

We hebben een klein team van getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie. We kijken ernaar uit met je samen te werken.

Mardie

Naaien (gevorderden) & lockmachine

Ik ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 jaar ben. Ik maak zowel mijn eigen kleding als kostuums voor evenementen zoals Castlefest en Elfia. Hier teken ik ook meestal mijn eigen patronen voor. Ik vind het leuk om je te helpen zelfvertrouwen te kweken om zo je eigen ideeën waar te maken.

Je vindt mijn persoonlijke naaiblog op sewmardie.com.

Saskia

Upcycling, moulage & naaitechnieken

Ik ben kostuum en decorontwerper voor theater. Ik vind het heerlijk om dingen te maken en met materiaal te spelen. We zijn zo rijk, er is zo’n overvloed aan materiaal. Ik weet zeker dat we veel meer met het materiaal om ons heen kunnen dat dat we nu doen.

lurealure.etsy.com

Caro

Creatieve duizendpoot

Ik ben Caro en ik ben sinds 2010 zelfstandig boekbinder. Mijn werk bestaat voornamelijk uit maatwerk-opdrachten voor particulieren en kunstenaars. Meestal zijn dat speciale boeken en albums, maar de laatste twee jaar ben ik me steeds meer gaan specialiseren in het maken van dozen.

honoriginal.etsy.com

Alieke

Naaien (beginners & gemiddeld)

Alieke begon in 2017 met de basiscursus naaien, en geeft nu zelf naailes op de studio. Daarnaast naait ze ook babykleding op bestelling. Je vind Alieke onder @alismercerie op Instagram.

Ali’s Mercerie

Elzemieke

Naaien (beginners & gemiddeld)

Elzemieke begon in 2016 bij Handwerkstudio Leiden als cursist, en nu geeft ze zelf naaicursussen aan beginners & gemiddelden.


Studiomaatjes

Jaap de Raat

Kunstenaar

Wij delen sinds april 2020 onze ruimte in het Stadsbouwhuis met fotokunstenaar Jaap de Raat. Hij gebruikt de oude archiefkamer als doka waar hij unieke afdrukken maakt met een oog voor landschap, architectuur en textuur.

jaapderaatphoto.com