Leidse Kleredag

De leukste kledingruil van Leiden!


31 oktober 2021 (13:00 tot 16:00 uur)

Het is binnenkort weer tijd voor een LEIDSE KLEREDAG! Neem op zondag 31 oktober 2021 je oude (winter)kleding, schoenen en accessoires mee die je het afgelopen jaar maar weinig gedragen hebt. Ruil je oude kleding met anderen of bekijk hoe je het nog kunt aanpassen (“upcyclen”) tot een kledingstuk waar je weer verliefd op wordt. Saskia van LUREaLURE en de vorige Upcycle-docent Simone zijn hierbij aanwezig om je te inspireren.

Zowel kleding als schoenen, sieraden, tassen, jassen, lappen stof of onafgemaakte handwerkjes zijn toegestaan. Ondergoed, zwemkleding of kapotte kleding nemen we niet aan. We gebruiken geen tokens of 1-op-1-ruil: alles komt op 1 stapel en je mag zoveel inbrengen en meenemen als je wilt.

Aan het eind van de kledingruil zorgen wij voor de afvoer van alle spullen die je niet meer mee naar huis wilt nemen. Een deel zal door ons worden hergebruikt en de rest gaat naar de kringloop. Zo is de Leidse Kleredag een duurzaam samenkomen!

Meer info

  • De Leidse Kleredag vindt plaats op 31 oktober 2021 (13:00 tot 16:00 uur)
  • Het adres is Langegracht 72, Leiden (het oude Stadsbouwhuis)
  • Dit jaar schenken we geen koffie / thee en is er ook geen eigen bijdrage nodig!
  • Je kunt je (indien mogelijk) aanmelden via het Facebook-evenement zodat we een idee hebben van hoeveel mensen er komen.
  • Je bent welkom via de hoofdingang (zie foto nder)

Tot ziens op de Kleredag!