Leidse Kleredag

Studio gesloten i.v.m. lockdown

Helaas is ook Handwerkstudio Leiden gesloten van 14 decemeber 2020 tot tenminste 1 maart 2021. Wil je op de hoogte blijven van de heropening? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Meer informatie over het coronavirus


Lockdown Lessen

Clothes Apparel Clothing Dresses Clothes Hangers

LEIDSE KLEREDAG

Datum: NTB

Tijd: 13:00 tot 16:00 uur

Bijdrage €1 p.p

Het is binnenkort weer tijd voor een LEIDSE KLEREDAG! Neem je oude (winter)kleding, schoenen en accessoires mee die je het afgelopen jaar maar weinig gedragen hebt. Drink gezellig een kopje thee, ruil je oude kleding met anderen, of bekijk hoe je het nog kunt aanpassen (“upcyclen”) tot een kledingstuk waar je weer verliefd op wordt. Saskia van LUREaLURE en de vorige Upcycle-docent Simone zijn hierbij aanwezig om je te inspireren.

Zowel kleding als schoenen, sieraden, tassen, jassen, lappen stof of onafgemaakte handwerkjes zijn toegestaan. Ondergoed, zwemkleding of kapotte kleding nemen we niet aan. We gebruiken geen tokens of 1-op-1-ruil: alles komt op een stapel en je mag zoveel inbrengen en meenemen als je wilt.

Aan het eind van de kledingruil zorgen wij voor de afvoer van alle spullen die je niet meer mee naar huis wilt nemen. Een deel zal door ons worden hergebruikt en de rest gaat naar de kringloop. Zo is de Leidse Kleredag een duurzaam samenkomen!

Aanmelden via het Facebook-evenement (binnenkort online) of een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com