Losse Naailessen

Studio heropend

Handwerkstudio Leiden is vanaf heden heropend voor cursussen en workshops. Uiteraard met werkplekken op 1,5 meter afstand!

Meer informatie over het coronavirus
dav

Heb je geen tijd voor een hele cursus maar heb je dringende vragen over een patroon of techniek? Kom dan naar een van mijn losse lesmomenten! Ik (Mardie) help je graag met vragen over patronen, pasvorm, naaitechnieken, machinevragen en meer. Ook voor problemen met je naaimachine kun je bij mij terecht, zodat ik kan kijken of we het zelf kunnen oplossen om je reparatiekosten te besparen.


Update 20 mei 2021: op dit moment zijn er alleen inlooplessen voor gevorderden. Klik op de kalender om een inlooples te reserveren.

Een losse naailes duurt 2 uur en kost €35,-. Huidige cursisten die extra lessen willen krijgen korting. De tijd en datum overleggen we samen op basis van beschikbaarheid. Je kunt ook een online naaispreekuur boeken als dat beter bij je vraag past.

Je kunt je eigen naaimachine meenemen of gebruik maken van een machine op de studio. Voor kindernaailessen verwijs ik je graag door naar Thomelijn in de wijk Roomburg.

Heb je nog nooit een naaimachine gebruikt? Volg dan een beginnerscursus naaien!


2019 (23)Cursusleider: Mardie Feikens

Hoi, ik ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 jaar ben. Naaien blijft ook na tien jaar voor mij een fantastische hobby, omdat het zo veelzijdig is. Naast kleding precies naar je eigen smaak maken kun je ook denken aan het naaien van woonaccessoires, tassen, quilts – ik heb zelfs iemand gehad die een jasje voor haar huisdier wilde maken. Maar wat naaien echt leuk maakt is dat je je creativiteit erin kwijt kunt. Spelen met design, kleur, stoffen en texturen – je maakt jouw ideale tas met een vakje voor je koptelefoon – of een kledingstuk dat wél goed zit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naailes gaat voor mij over zelfvertrouwen kweken en problemen leren oplossen. Samen met jou wil ik werken aan je technieken en gewoontes om zo de mooiste dingen te kunnen naaien.

Tot ziens op naailes!

~ Mardie