Losse Naailessen

Studio gesloten i.v.m. lockdown

Helaas is ook Handwerkstudio Leiden gesloten t/m tenminste 20 april 2021. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om te horen wanneer de cursussen en workshops worden hervat.

Meer informatie over het coronavirus

dav

Heb je geen tijd voor een hele cursus maar heb je dringende vragen over een patroon of techniek? Kom dan naar een van mijn losse lesmomenten! Ik (Mardie) help je graag met vragen over patronen, pasvorm, naaitechnieken, machinevragen en meer. Ook voor problemen met je naaimachine kun je bij mij terecht, zodat ik kan kijken of we het zelf kunnen oplossen om je reparatiekosten te besparen.


Losse Naailessen op Afspraak

  • Datum en tijd in overleg op basis van beschikbaarheid. Email me op handwerkstudioleiden@gmail.com.
  • Lessen vanaf 18 jaar. Voor kindernaailes kun je terecht bij Thomelijn in de wijk Roomburg.
  • Kosten bedragen € 25,- per uur (PIN of contant bij aanvang) voor privé-les, in te plannen in overleg, of €22,50 per uur als je bij een bestaande groep aanschuift.
  • Je kunt een van mijn naaimachines gebruiken of je eigen meenemen.
  • Heb je nog nooit een naaimachine gebruikt? Volg dan een beginnerscursus naaien!

2019 (23)Cursusleider: Mardie Feikens

Hoi, ik ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 jaar ben. Naaien blijft ook na tien jaar voor mij een fantastische hobby, omdat het zo veelzijdig is. Naast kleding precies naar je eigen smaak maken kun je ook denken aan het naaien van woonaccessoires, tassen, quilts – ik heb zelfs iemand gehad die een jasje voor haar huisdier wilde maken. Maar wat naaien echt leuk maakt is dat je je creativiteit erin kwijt kunt. Spelen met design, kleur, stoffen en texturen – je maakt jouw ideale tas met een vakje voor je koptelefoon – of een kledingstuk dat wél goed zit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naailes gaat voor mij over zelfvertrouwen kweken en problemen leren oplossen. Samen met jou wil ik werken aan je technieken en gewoontes om zo de mooiste dingen te kunnen naaien.

Tot ziens op naailes!

~ Mardie