Inloop

Heb je hulp nodig bij een lastig patroon of wil je een speciale techniek leren? Kom dan naar de inloop-naailessen! Mardie helpt je met al je lastige vragen over stoffen, patronen of technieken. Je mag je eigen machine meenemen of een van de studio gebruiken – meld je daarom wel aan voordat ze allemaal bezet zijn.

Heb je nog nooit een naaimachine gebruikt? Volg dan een beginnerscursus naaien!

Data: week 30, 31 en 32 op de maandag, dinsdag en woensdag.
Tijden: tussen 10:00 en 16:00.
Kosten:
€25,- per les van 2 uur (PIN of contant bij aanvang)


Inschrijven


Cursusleider: Mardie Feikens

MardieProfielHoi, ik ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 jaar ben. Naaien blijft ook na tien jaar voor mij een fantastische hobby, omdat het zo veelzijdig is. Naast kleding precies naar je eigen smaak maken kun je ook denken aan het naaien van woonaccessoires, tassen, quilts – ik heb zelfs iemand gehad die een jasje voor haar huisdier wilde maken. Maar wat naaien echt leuk maakt is dat je je creativiteit erin kwijt kunt. Spelen met design, kleur, stoffen en texturen – je maakt jouw ideale tas met een vakje voor je koptelefoon – of een kledingstuk dat wél goed zit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naailes gaat voor mij over zelfvertrouwen kweken en problemen leren oplossen. Samen met jou wil ik werken aan je technieken en gewoontes om zo de mooiste dingen te kunnen naaien.

Tot ziens op naailes!

~ Mardie

Advertenties