Inloop

dav

Heb je geen tijd voor een hele cursus maar heb je dringende vragen over een patroon of techniek? Kom naar een van de inlooplessen! Ik (Mardie) help je graag met vragen over patronen, pasvorm, naaitechnieken, machinevragen en meer. Ook voor problemen met je naaimachine kun je bij mij terecht, zodat ik kan kijken of we het zelf kunnen oplossen om je reparatiekosten te besparen.


Inlooplessen

  • 1x per maand op vrijdag tussen 10:00 – 12:00 (zie data in inschrijfformulier)
  • Kies zelf een les van 1 of 2 uur. Kosten bedragen €12,50 per uur (PIN of contant bij aanvang).
  • Meld je liefst wel aan – ik heb 5 plekken beschikbaar.
  • Komen onderstaande data niet uit? Stuur me een mailtje, dan kunnen we misschien iets anders inplannen!
  • Heb je nog nooit een naaimachine gebruikt? Volg dan een beginnerscursus naaien!

Inschrijven


2019 (23)Cursusleider: Mardie Feikens

Hoi, ik ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 jaar ben. Naaien blijft ook na tien jaar voor mij een fantastische hobby, omdat het zo veelzijdig is. Naast kleding precies naar je eigen smaak maken kun je ook denken aan het naaien van woonaccessoires, tassen, quilts – ik heb zelfs iemand gehad die een jasje voor haar huisdier wilde maken. Maar wat naaien echt leuk maakt is dat je je creativiteit erin kwijt kunt. Spelen met design, kleur, stoffen en texturen – je maakt jouw ideale tas met een vakje voor je koptelefoon – of een kledingstuk dat wél goed zit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naailes gaat voor mij over zelfvertrouwen kweken en problemen leren oplossen. Samen met jou wil ik werken aan je technieken en gewoontes om zo de mooiste dingen te kunnen naaien.

Tot ziens op naailes!

~ Mardie

Advertenties