Naailes

photo_2018-04-16_11-32-34

View this page in English

Ben je beginner of gevorderd, heb je net een naaimachine gekregen of heb je al ervaring maar loop je vast? Kom op naailes bij Mardie aan Handwerkstudio Leiden!

Tijdens de naailes leer ik je alles over werken met de naaimachine, patronen overtrekken en instructies volgen. Beginners volgen een vast programma waarbij we een tas, een kussensloop en een etuitje maken. Gevorderden kunnen hun eigen project in overleg aandragen. Zo naai jij altijd op jouw niveau in een gemengde groep.

Bij de cursus is gebruik van naaimachines, fournituren en koffie/thee/koek inbegrepen. Je schaft zelf stof, garen en spelden aan. Bij inschrijving krijg je hiervoor een materiaallijst. Uiteraard kun je ook je eigen naaimachine meenemen!

Cursusinformatie

De naaicursussen van jan / feb 2019 zijn vol! 

Docent: Mardie Feikens
Duur: 6 weken x 2 uur les. Je hebt aan het einde van de cursus 1 inhaalmogelijkheid.
Kosten: €130 inclusief BTW, materiaal en gebruik machines

Meer informatie & FAQ (pdf)

Inschrijven: interesse in de naailessen maart / april 2019? Zet jezelf op de naailes interesselijst! Iedereen op de lijst wordt 1 februari 2019 gemaild dat de inschrijvingen weer openen.

Wil je liever privé-les? Dat kan vanaf nu ook op afspraak!


Cursusleider: Mardie Feikens

MardieProfielIk ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 jaar ben. In het begin maakte ik vooral kleine projectjes en werkte ik aan kostuums voor mezelf en voor vrienden om aan te doen naar events als Castlefest, Keltfest en Elf Fantasy Fair / Elfia. Tijdens mijn studie werd er via via gevraagd of ik naailes wilde geven voor 1 avond bij Handwerkstudio Leiden. Uiteindelijk heb ik samen met 2 andere creatievelingen de studio overgenomen en geef er nog steeds naailes in de avonden en op zondag.

Ik ben zeker niet van de oude stempel en werk met moderne technieken en natuurlijke lijnen. Naailes gaat voor mij over zelfvertrouwen kweken en problemen leren oplossen. Samen met jou wil ik werken aan je technieken en gewoontes om zo de mooiste dingen te kunnen naaien.

Tot ziens op naailes!

~ Mardie

Advertenties