Basistechnieken Naaien

View this page in English

Ben je beginner of gevorderd, heb je net een naaimachine gekregen of heb je al ervaring maar loop je vast? Kom op naailes bij Mardie aan Handwerkstudio Leiden!

Tijdens de naailes leer ik je alles over werken met de naaimachine, patronen overtrekken en instructies volgen. Beginners volgen een vast programma waarbij we een tas, een kussensloop en een etuitje maken. Gevorderden kunnen hun eigen project in overleg aandragen. Zo naai jij altijd op jouw niveau in een gemengde groep.

Bij de cursus is gebruik van naaimachines, fournituren en koffie/thee/koek inbegrepen. Je schaft zelf stof, garen en spelden aan. Bij inschrijving krijg je hiervoor een materiaallijst. Uiteraard kun je ook je eigen naaimachine meenemen!

Locatie:  Handwerkstudio Leiden, Ballonpad 2, Leiden
Docent: Mardie Feikens
Duur: 6 weken x 2 uur les. Je hebt aan het einde van de cursus 1 inhaalmogelijkheid.
Kosten
: €130 inclusief BTW, materiaal en gebruik machines

Deelnemers:  maximaal  4 personen. Geen naai-ervaring vereist!
Meer informatie (pdf)

Inschrijven: Je kunt je vanaf 1 augustus weer inschrijven voor de naaicursus in september. Uiteraard wordt hier een nieuwsbrief over gestuurd maar als je echt zeker wilt weten dat je op de hoogte bent, schrijf je dan nu in voor de naailes interesselijst! Iedereen op de lijst wordt 31 juli gemaild dat de inschrijvingen weer openen.


photo_2018-04-16_11-32-34

Groepen

Naailessen september/oktober

Bekijk hier de voorlopige lesdata van de naaicursussen in september
Er is rekening gehouden met de 3 Oktobervieringen en de herfstvakantie regio Midden.

Groep 1: Maandag 19:30-21:30 (start 3 september 2018)

Groep 2: Dinsdag 19:30-21:30 (start 3 september 2018)

Groep 3: Woensdag 19:30-21:30 (start 29 augustus 2018)

Groep 4: Zondag  10:30-12:30 (start 2 september 2018)

Inschrijven? Zet jezelf op de naailes interesselijst! Iedereen op de lijst wordt 31 juli gemaild dat de inschrijvingen weer openen.


Cursusleider: Mardie Feikens

Profiel_rond.png

Ik ben Mardie en ik naai al sinds ik 15 jaar ben. In het begin maakte ik vooral kleine projectjes en werkte ik aan kostuums voor mezelf en voor vrienden om aan te doen naar events als Castlefest, Keltfest en Elf Fantasy Fair / Elfia. Tijdens mijn studie werd er via via gevraagd of ik naailes wilde geven voor 1 avond bij Handwerkstudio Leiden. Uiteindelijk heb ik samen met 2 andere creatievelingen de studio overgenomen en geef er nog steeds naailes in de avonden en op zondag.

Ik ben zeker niet van de oude stempel en werk met moderne technieken en natuurlijke lijnen. Naailes gaat voor mij over zelfvertrouwen kweken en problemen leren oplossen. Samen met jou wil ik werken aan je technieken en gewoontes om zo de mooiste dingen te kunnen naaien.

Tot ziens op naailes!

~ Mardie


Werk van cursisten

 

Advertenties