Losse Lessen

20160925_144125

Het is vanaf nu mogelijk om losse lessen te volgen voor naailes bij Handwerkstudio Leiden! Ideaal als je gevorderd bent en geen hele cursus meer nodig hebt, maar nog wel af en toe wat hulp kunt gebruiken bij de lastige stukken zoals ritsen, beleg of uitgebreidere patronen. De losse les is een volwaardige les met begeleiding, advies en gebruik van de machines.


Losse lessen reserveren*

*let op: gebruik je een iPad? Die heeft moeite met dit formulier. Stuur dan gewoon een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com (ook als je binnen 24 uur nog geen antwoord hebt)

 


Kosten en aanmelding

De data van de losse lessen vind je in het aanmeldformulier of in de Agenda.

Aanmelden verplicht! Dit is geen inlooples! Laat uiterlijk 1 dag van tevoren via e-mail of sms weten dat je langs wilt komen, zodat je niet voor een dichte deur staat.

Kosten per 1 les van 2 uur: €25,- incl BTW, contant te voldoen voor aanvang van de les. Huidige cursisten betalen €20,- per les van 2 uur.

Korting & vooruitbetaling: je kunt een strippenkaart van 4 lessen kopen en zo korting krijgen! Een strippenkaart van 4 lessen is €80,- incl. BTW. De strippenkaart-lessen hoeven niet achter elkaar door gevolgd te worden, maar wel binnen 6 maanden na betaling. Een strippenkaart is geldig t/m 18 maart 2018.

Advertenties