Breien

Wil je leren breien of weer beginnen met breien en heb je hiervoor hulp nodig, kom dan naar breiles bij Wilma aan Handwerkstudio Leiden!

Tijdens de lessen leer je de basis van het breien die je nodig hebt om bijvoorbeeld zelf een trui, sjaal of vest te breien. Daarnaast krijg je informatie over de verschillende breigarens en soorten naalden. De eerste les(sen) gaan over de basis van het breien: steken opzetten en de eerste basissteken. Daarna volgen de wat ingewikkeldere technieken.

Linkshandige breiers zijn ook welkom!

Bij de cursus is gebruik van breinaalden, diverse garen en koffie/thee/koek inbegrepen. Uiteraard kun je ook je eigen materialen meenemen.

Informatie

Locatie: Handwerkstudio Leiden (adres & route)
Lesdata: najaar 2023 – hou deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de volgende cursusdata.
Tijd: 10:30 – 12:00
Kosten: €75,- inclusief materialen

Docent: Wilma Breijer (ja, zo heet ik echt!)
Deelnemers: min 5, max 6 personen

Stuur een email naar handwerkstudioleiden@gmail.com om je aan te melden voor de cursus Breien.


Cursusleider


Wilma

Ik ben Wilma en ik brei al sinds mijn 5e jaar. Dit leerde ik van oma. Het duurde tot mijn 11e totdat er een eerst product werd geleverd: een zwarte trui met V-hals. Daar was ik heel trots op. Daarna heb ik nog vele andere truien, vesten, sjaals, omslagdoeken en ook sokken gebreid.

Ik geef nu ook haak- en breilessen bij Handwerkstudio Leiden. Graag leer ik jou hoe je zelf jouw eigen haak- of breicreatie kan maken.