Crafternoon

View this page in English

Voor alle creatievelingen die een gezellige handwerkmiddag zoeken – beginner en gevorderd!

Voor iedereen die graag creatief bezig is, maar geen hele cursus wil volgen is er nu de Crafternoon – handwerk & thee op iedere eerste zondag van de maand. Voor alle breiers, hakers, punchers, naaiers, kalligrafeerders, aquarellers, Smyrna-ers en andere creatievelingen!

Een gezellig middagje handwerken als ontspannen einde van een drukke maand waarin je 100 plannen had maar eigenlijk niet verder kwam dan stof kopen… Of je liep compleet vast met je naaiproject en hebt even wat instructies nodig. Of je vind het gewoon hartstikke gezellig om langs te komen theeleuten!

Eerstvolgende Crafternoon

Datum: zondag 2 september
Tijd: 16:00-18:00 (let op! Andere tijd!)
Kosten: €2,50 voor koffie, thee en een snack
Adres: Ballonpad 2, Leiden. Lokaal 13 (trap op, rechts, 1 na laatste lokaal)

Inschrijven: stuur een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com!
Vermeld erbij of je een naaimachine wilt reserveren (max. 4).

Regels

De Crafternoon is te bezoeken voor iedereen, maar laat wel even weten of je kind ook meekomt, zodat we daarop voorbereid zijn.

De bijdrage voor de Crafternoon is €2,50 per persoon (inclusief koffie, thee en een snack). Deze kun je contant en gepast betalen bij aanvang.

Tijdens de Crafternoon werk je ontspannen en zelfstandig aan je eigen projectje. Je kunt vragen stellen over haken, borduren en naaien, maar het is geen workshop en je wordt niet begeleid bij je project. Voor naailessen kun je kijken op de pagina Naailes.

Wil je een naaimachine gebruiken? Dat kan! Ik heb 4 naaimachines voor je klaarstaan. Laat me wel even weten dat je deze wilt gebruiken.

Patronen overtrekken en stof knippen is niet mogelijk op de Crafternoon omdat we de grote tafel in gebruik hebben. Het is wel mogelijk om patronen over te trekken op de tafel in de aula maar dan zit je wel even apart van ons.

Tijdens de Crafternoon kun je ook live shoppen voor borduurbenodigdheden bij Stitchonomy! Zij accepteert zowel PIN als contante betalingen.

Advertenties