Crafternoon

Update mei 2019 – Met veel plezier hebben wij het afgelopen anderhalfjaar de Crafternoons gehouden. Helaas gaan we er nu mee stoppen om ruimte te maken voor workshops op zaterdag. Misschien zien we je in de toekomst nog een keer terug!

ARCHIEF

Voor alle creatievelingen die een gezellige handwerkmiddag zoeken – beginner en gevorderd!

Voor iedereen die graag creatief bezig is, maar geen hele cursus wil volgen is er nu de Crafternoon – handwerk & thee op iedere eerste zondag van de maand. Voor alle breiers, hakers, punchers, naaiers, kalligrafeerders, aquarellers, Smyrna-ers en andere creatievelingen!

Een gezellig middagje handwerken als ontspannen einde van een drukke maand waarin je 100 plannen had maar eigenlijk niet verder kwam dan stof kopen… Of je liep compleet vast met je naaiproject en hebt even wat instructies nodig. Of je vind het gewoon hartstikke gezellig om langs te komen theeleuten!

Tijdens de November Crafternoon is er de gelegenheid om mutsjes te breien en/of haken voor de Goedgemutste Breicampagne van Innocent Smoothies! We hebben patronen en materialen op tafel liggen waarmee je helemaal los kunt gaan. Aan het einde van de Crafternoon kun je de mutsjes opsturen naar Innocent Smoothies of achterlaten en dan doen wij het voor je 🙂

Eerstvolgende Crafternoon

Datum: zondag 11 november
Tijd: 14:00-16:00
Kosten: €2,50 voor koffie, thee en een snack
Adres: Ballonpad 2, Leiden. Lokaal 13 (trap op, rechts, 1 na laatste lokaal)

Inschrijven: stuur een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com!
of meld je aan via het Facebook event.
Vermeld erbij of je een naaimachine wilt reserveren (max. 4).

Regels

De Crafternoon is te bezoeken voor iedereen, maar laat wel even weten of je kind ook meekomt, zodat we daarop voorbereid zijn.

De bijdrage voor de Crafternoon is €2,50 per persoon (inclusief koffie, thee en een snack). Deze kun je contant en gepast betalen bij aanvang.

Tijdens de Crafternoon werk je ontspannen en zelfstandig aan je eigen projectje. Je kunt vragen stellen over haken, borduren en naaien, maar het is geen workshop en je wordt niet begeleid bij je project. Voor naailessen kun je kijken op de pagina Naailes.

Wil je een naaimachine gebruiken? Dat kan! Ik heb 4 naaimachines voor je klaarstaan. Laat me wel even weten dat je deze wilt gebruiken.

Een naaimachine gebruiken kost €10,- extra inclusief overtrekmaterialen.