Contact

Handwerkstudio Leiden
Telderskade 46 – Lokaal 9 & 10
2321 TE Leiden

handwerkstudioleiden@gmail.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wegens de vele ongevraagde telefonische verkopers hebben wij geen telefoonnummer online staan, sorry! Wil je toch graag bellen, stuur dan even een mailtje met je telefoonnummer en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Social

Openingstijden

Bekijk de cursustijden in de agenda. Voor overige contacten zijn wij alleen open op afspraak. Stuur ons gerust een mailtje met je vragen!

Route

Telderskade_HEKC.jpg

Auto

Je kunt parkeren op het parkeerterrein van de Vijf Mei-hallen, aan de Boshuizerlaan. De achteringang naar de studio (hek C) vind je rechtsachter op het parkeerterrein. Heden staan hier geen bomen meer, je ziet een schoolgebouw met speeltuintje. Hek op slot? Bel even met je cursusleider, die komt dan opendoen.

Telderskade_HEKB.jpg

Fiets & openbaar vervoer

Fietsers kunnen ook naar binnen via de route van de auto, of via de voorkant van het gebouw. Daar kun je alleen naar binnen via hek B, links van het schoolgebouw, bij de witte vangrail. Hek op slot? Bel even met je cursusleider, die komt dan opendoen.

De dichtstbijzijnde busstop is bus 5 richting Voorschoten, halte Cornelis Schuytlaan. Loop naar de stoplichten tegenover de Turkse supermarkt Zam Zam. Steek de autoweg over, en je ziet het schoolgebouw aan de rechterkant. Loop wel door naar het 2e hek bij de witte vangrail. Daar kun je naar binnen.

 

Advertenties