Tutorials

Mondmaskers naaien

Vanaf 1 juni is het verplicht om een niet-medisch mondmasker te dragen in het OV. Je hebt misschien al de tutorial gezien van Atelier Kleurstof in samenwerking met maakjemondkapje.nl . Ik vond het wel meerwaarde te hebben om een video te maken van hoe ik de afgelopen weken mijn mondmaskers in serie heb genaaid. Met een paar trucjes ben je minder tijd kwijt dan wanneer je de mondmaskers 1 voor 1 naait. Doordat ik in serie heb genaai kon ik 12 mondkapjes maken in 2 uur, en dat was inclusief filmen!

Dowloads

In deze blogpost vind je ook de downloads die ik in de video heb genoemd, zoals de mal voor de neusklem. Ik vind het mondmasker een stuk comfortabeler zo, en het is eigenlijk onmisbaar voor brildragers.

Links

Vragen staan vrij!

Indien jullie nog vragen hebben over mondmaskers maken kun je me emailen op handwerkstudioleiden@gmail.com

P.S. Na Pinksteren komen wij met nieuws over heropening. We zijn jullie niet vergeten!