Studio gesloten i.v.m COVID-19

Vanwege het nieuwe coronavirus COVID-19 zal ook Handwerkstudio Leiden gesloten zijn t/m 6 april. We konden geen manier vinden om op een verantwoorde manier de cursussen voort te zetten, waarbij we dicht op elkaar werken en sommige cursusten en cursusleiders met het OV van en naar de studio reizen. We vonden het beter om daarom de studio voorlopig te sluiten – alle cursussen, workshops en activiteiten t/m 5 april [UPDATE 23/03: t/m 31 mei] zijn afgelast, zo mogelijk langer. Daar houden we jullie natuurlijk van op de hoogte.

We houden het nieuws in de gaten en zodra het weer kan, gaan wij onze activiteiten hervatten. Hierover horen jullie zo snel mogelijk weer.

Tevens willen we jullie bedanken voor alle lieve emails en comments. Wij zijn allen ZZP’er en kunnen niet thuiswerken (op administratie na). Daarom zijn we heel erg dankbaar voor jullie vertrouwen.

Blijf gezond en naai vooral door!

~ Team Handwerkstudio Leiden
Alice, Alieke, Caro, Elzemieke, Mardie, Saskia en Wilma

%d bloggers liken dit: