Verhuizing

Verhuisd naar Telderskade 46

Vanaf 1 januari vind je ons aan de Telderskade 46! Hier hebben we twee grote lokalen gekregen waar we nu nog meer cursussen en workshops kunnen geven.

photo_2019-01-21_15-18-08 (2)

De locatie is een kleuterschool achter de oude basisschool aan de Telderskade. De school is vorig jaar 400 meter verderop verhuisd in een spiksplinternieuw gebouw, en tot er bekend is wat er met het oude gebouw gaat gebeuren mogen wij het bezetten.

photo_2019-01-21_15-18-08

Het kleutergebouw is direct verbonden met de parkeerplaats aan de Boshuizerlaan, waardoor het een stuk makkelijke wordt om met de auto naar cursus te komen en daarbij bijv. je eigen naaimachine mee te nemen. Dit is tevens de hoofdingang die wij willen aanhouden.

Het eerste leslokaal is van Mardie en hier worden de naaicursussen en workshops lockmachine gegeven. Het is een ruim en licht lokaal met voldoende ruimte voor 5-6 cursisten per les.

photo_2019-01-21_15-20-04

Het tweede leslokaal wordt weer gedeeld tussen Saskia en Caro. Caro zal het voor nu vooral als atelierruimte gebruiken en Saskia zal verschillende cursussen gaan geven in o.a. patroontekenen en upcycling.

We zijn net begonnen met de nieuwe cursussen en we vinden het nu al een toplocatie! Om het te vieren hebben we op zondag 20 januari een openingsborrel gepland. Zien we je dan?

~ Team Handwerkstudio Leiden

 

Advertentie