Cursus Breien

allereerst een gelukkig 2019 gewenst! Voor ons was 2018 een prachtig jaar waarin ons cursusaanbod is uitgebreid met Moulage, Upcycling en Select Copy Paste door Saskia van LUREaLURE. Dit jaar breiden we ons cursusaanbod nog verder uit met o.a. Breien door Wilma Breijer (echt!). Hieronder vind je meer informatie over de cursus – je kunt je nog inschrijven!

knitting-1430153_1280

Breicursus

Wil je leren breien of weer beginnen met breien en heb je hiervoor hulp nodig, kom dan naar breiles bij Wilma aan Handwerkstudio Leiden!

Tijdens de lessen leer je de basis van het breien die je nodig hebt om bijvoorbeeld zelf een trui, sjaal of vest te breien. Daarnaast krijg je informatie over de verschillende breigarens en soorten naalden. De eerste les(sen) gaan over de basis van het breien: steken opzetten en de eerste basissteken. Daarna volgen de wat ingewikkelder technieken. Meer informatie

Tijdstip: Donderdagen 19:30-21:00 (10 januari t/m 14 februari 2019)
Kosten: €95,- inclusief materiaal

Schrijf je hier in voor de breicursus!

 

Verhuisd

Tenslotte zijn wij tussen Kerst en Oud & Nieuw verhuisd naar een nieuwe locatie in Leiden-Zuidwest. Vanaf heden vind je ons in de oude school aan de Telderskade. We plannen nog snel een openingsborrel in!

Veel handwerkplezier,

~ TEAM HANDWERKSTUDIO LEIDEN

Advertenties