Nieuws

Leidse Kleredag Winter 2018

Op zaterdag 15 december 2018 is het weer tijd voor een LEIDSE KLEREDAG in de Studio! Dit maal is het thema FEEST! Neem dus vooral je oude winterkleding mee of feestelijke jurkjes die je 1x gedragen hebt. Drink gezellig een kopje thee, ruil je oude kleding met anderen, of bekijk hoe je het nog kunt aanpassen (“upcyclen”) tot een kledingstuk waar je weer verliefd op word. Saskia van LUREaLURE en de vorige Upcycle-docent Simone zijn hierbij aanwezig om je te inspireren.

Zowel kleding als schoenen, tassen, jassen, lappen stof of onafgemaakte handwerkjes zijn toegestaan. Ondergoed, zwemkleding of kapotte kleding nemen we niet aan.

Aan het eind van de kledingruil zorgen wij voor de afvoer van alle spullen die je niet meer mee naar huis wilt nemen. Een deel zal door ons worden hergebruikt en de rest gaat naar de kringloop. Zo is de Leidse Kleredag een duurzaam samenkomen!

Aanmelden via het Facebook-evenement of een mailtje naar handwerkstudioleiden@gmail.com

LEIDSE KLEREDAG

Datum: zaterdag 15 december 2018
Tijd: 13:00 tot 16:00 uur
Locatie: Handwerkstudio Leiden, Ballonpad 2 Leiden
Bijdrage €1 p.p!