Programma Nov – Dec 2018

Hoi handwerkers!

In deze nieuwsbrief vind je de komende cursussen die in november zullen starten: Moulage 1, Moulage 2 en Naailes. Daarnaast hebben we natuurlijk ook weer een Crafternoon gepland, dit maal op zondag 11 november 14:00 – 16:00. Er is dan de gelegenheid om mutsjes te breien en/of te haken voor de Goedgemutste Breicampagne van Innocent Smoothies!

Helaas gaat de breicursus van november niet door vanwege te weinig aanmeldingen. We willen heel graag in januari 2019 weer een breicursus kunnen aanbieden. Zoek jij een leuke beginnersgroep in hartje Leiden? Stuur ons dan een mailtje met je voorkeursdag en – tijd, en wellicht kunnen we dan een groep inplannen die voor iedereen uitkomt!

Dit was het weer voor onze nieuwsbrief. Veel crea plezier!

photo_2018-07-31_13-07-35

Cursussen

Moulage 1 (start 8 nov)

Moulage is kort gezegd patronen maken in 3D. Uitgaande van een ruimtelijke vorm leer je hoe je er een papieren patroon van kunt maken, dat perfect past. Handig als je kleding maakt en niet van het rekenwerk houd wat bij patroontekenen hoort. Lees verder…

Moulage 2 (start 8 nov)

In de tweede moulage cursus staat je eigen lichaam centraal, we gaan het patroon aanpassen voor een top of jurk naar jouw keuze. Hoe ga je je patronen aanpassen zodat je ieder model voor jezelf kunt maken? Lees verder…

Naailes (start begin nov)

Er zijn nog een paar plekken vrij bij de naailessen van woensdag-ochtend, startende 7 november! De rest van de lessen zijn helaas alweer vol. Lees verder…

dav

Workshops

Lockmachine (8 dec)

Tijdens deze workshop leer je de basis van het inrijgen en afstellen van de lockmachine. Je kunt je eigen machine meenemen om ermee te leren werken of je kunt een lockmachine van de studio uitproberen. Naai-ervaring op de gewone naaimachine vereist. Lees verder…

dav

Crafternoon 11 november

Voor iedereen die graag creatief bezig is, maar geen hele cursus wil volgen is er nu de Crafternoon – handwerk & thee op iedere laatste zondag van de maand. Je neemt je eigen projectje mee om aan te werken en wij zorgen voor de rest!

Crafternoon
Zondag 11 november 2018
14:00-16:00
Ballonpad 2, Leiden

Entree €2,50
Naaimachines kosten €10,- en zijn te reserveren via de website.

Tijdens de November Crafternoon is er de gelegenheid om mutsjes te breien en/of haken voor de Goedgemutste Breicampagne van Innocent Smoothies! We hebben patronen en materialen op tafel liggen waarmee je helemaal los kunt gaan. Aan het einde van de Crafternoon kun je de mutsjes opsturen naar Innocent Smoothies of achterlaten en dan doen wij het voor je 🙂

Meld je nu aan voor de Crafternoon!

 

Advertenties