Programma Okt – Nov 2018

De laatste echt zomerse dag is achter de rug en de herfst begint er langzaam aan te komen. De koude maanden zijn ideaal om je te storten op nieuwe projecten achter de naaimachine of met een knot wol op de bank.

WilmaBreienRond

Allereerst willen we graag ons nieuw teamlid Wilma aan jullie voorstellen! Ze breit al sinds ze 5 jaar oud is en wil nu graag deze kennis doorgeven.

Vanaf oktober kun je bij haar de breicursus volgen.

Er zijn ook weer cursussen naaien, moulage en upcycling in oktober, november en december! Verderop in deze nieuwsbrief vind je de links naar de cursussen. Ook vind je een lijst met de komende stoffenbeurzen in de buurt zodat je er geen meer mist.

Tenslotte staat teamlid Alyssa van Stitchonomy, wiens werk je in de cursusruimte hebt zien hangen, op de Kreadoe in de Jaarbeurs Utrecht!

Dit was het weer voor onze update. Veel crea plezier!


ffff

Kom langs bij teamlid Alyssa van Stitchonomy op kraam 7.A028 tijdens de Kreadoe! Bij Stitchonomy shop je alles voor je borduurhobby, van materialen tot kant en klare borduurkits. Koop hier je kaartjes online en ontvang € 2,50 korting!

Cursussen oktober / november

dddddd

Upcycling (start 4 okt)

Wat is Upcycling? Nieuwe kleding maken uit bestaande stukken maar ook verfraaien, veranderen en aanpassen. Saskia deelt in deze lessen haar tricks & tips over upcycling.

Meer informatie over de cursus Upcycling…

omslag (Large)

Breien (start 9 okt)

De breilessen zijn terug! Onze nieuwe cursusleider Wilma leert je de basistechnieken van het breien die je nodig hebt om bijvoorbeeld zelf een trui, sjaal of vest te breien. Daarnaast krijg je informatie over de verschillende breigarens en soorten naalden.

Meer informatie over de cursus Breien…

SANYO DIGITAL CAMERA

Moulage 2 (start 8 nov)

In de tweede moulage cursus staat je eigen lichaam centraal, we gaan het patroon aanpassen voor een top of jurk naar jouw keuze. Hoe ga je je patronen aanpassen zodat je ieder model voor jezelf kunt maken?

Meer informatie over de cursus Moulage 2…

dav

Naaien (start 1e week nov)

Vanaf 1 oktober is het mogelijk om je in te schrijven voor de wachtlijst van de naaicursussen november / december. Huidige cursisten kunnen zich nu al herinschrijven tijdens de komende naailes. Je vind de cursusdata op de website.

Meer informatie over de cursussen Naaien…

Workshops oktober

dav

Lockmachine (zo 21 okt)

Tijdens deze workshop leer je de basis van het inrijgen en afstellen van de lockmachine. Je kunt je eigen machine meenemen om ermee te leren werken of je kunt een lockmachine van de studio uitproberen. Naai-ervaring op de gewone naaimachine vereist.

Meer informatie over de workshop Lockmachine…

IMG_20180701_150250.jpg

Crafternoon 30 september

Voor iedereen die graag creatief bezig is, maar geen hele cursus wil volgen is er nu de Crafternoon – handwerk & thee op iedere laatste zondag van de maand. Je neemt je eigen projectje mee om aan te werken en wij zorgen voor de rest!

Zondag 30 september 2018
16:00-18:00 (nieuwe tijd!)
Ballonpad 2, Leiden

Entree €2,50
Naaimachines kosten €10,- en zijn te reserveren via de website.

Meld je nu aan voor de Crafternoon!

Advertenties