Nieuws

Verhuisd naar Vollersgracht 14

20150908_181201

Handwerkstudio Leiden – Cursussen en workshops in kledingcollage, breien, haken en naailes!

Groot nieuws: vrijdag 4 september is de officiële heropening van Handwerkstudio Leiden. Heropening? Maar we hebben vorige maand toch al workshops en cursussen gevolgd. Klopt! Hier zit een verhaal achter.

Eind maart droeg Liz de studio over aan ons, Caro, Mardie en Simone, om zich volledig te kunnen focussen op de uitgave van haar boek. Wij waren dolenthousiast en barstten van de ideeën, en er waren zelfs al een paar inschrijvingen. Vol goede moed trokken wij 24 maart de pot latexverf open, klaar om de muren en welverdiend laagje wit te geven. Net nadat Caro de verf krachtig had doorgeroerd kwam het slechte nieuws aan op de smartphone: PING! De gemeente trok de stekker uit het antikraakgebouw aan de Lammeschanseweg. We moesten eruit, en liefst nog voor 1 april (geen grap)!

Halsoverkop hebben we gezocht naar een nieuwe locatie, en met de hulp van Wilma van Boekbinderij Papyrus en Francine van Keypoint Francine konden we intrekken aan de Vollersgracht. Gezien de korte termijn waarop de verhuizing moest gebeuren zijn we niet toegekomen aan de schilder- en opfrisbeurt van het pand. Nu we alles op een rijtje hebben gezet is het tijd om dit in te halen. In september laten we het oude programma los en gaan we verder met ons eigen ding, eigen logo, eigen lessen in ons eigen (nouja gehuurd) pand. Dat vonden wij wel een officiële heropening waard!

Wij nodigen hierbij alle vrienden, familie, (toekomstige) cursisten en geïnteresseerden uit voor de opening op 4 september (19:00-22:00u)!

Meld je aan via Facebook zodat we genoeg hapjes en drankjes kunnen klaarzetten!
Of schrijf je in via het inschrijfformulier.

Wat hebben we allemaal voor jullie in petto? Jaha…! Dat presenteren we op de opening 😉

Je kunt je uiteraard alvast inschrijven voor de cursussen en workshops van september: