Programma Juli – Sept 2015

Na een zeer geslaagde Leidse KleredagEtsy Craft Party  en workshop stempelsmaken gaan we door met een vol zomerprogramma aan Handwerkstudio Leiden – naailessen, upcycling en haken/breien gaan gewoon door en daarnaast bieden we ook allerlei leuke workshops aan! Er is in de zomer zeker genoeg te doen op de studio, dus kijk eens in het programma of er wat leuks voor je bij zit. Wil je liever op afspraak een workshop volgen? Dat kan ook!

Daarnaast heeft de Naaimachinefee een bezoek gebracht aan onze studio en heeft besloten om te blijven! Ze wil iedereen graag helpen met problemen met de naaimachine of om jou wegwijs te maken met je eigen nieuwe (of oude) naaimachine. Meer weten? De Fee heeft haar eigen pagina hier.

20150711_stempels02

Juli & Augustus

Cursussen

Workshops:

Etsy-Craft-Party-Workshop-Paper

September 

Cursussen

Workshops:

Activiteiten:

Advertenties