Nieuws

Welkom bij Handwerkstudio Leiden!

Zoals sommigen van jullie al via de mail hebben vernomen heeft eigenaar Liz, na twee jaar naailes te hebben gegeven, afscheid genomen van de Handwerkstudio Leiden om zich te focussen op de uitgave van haar boek. Wij willen haar bedanken voor haar inzet en tegelijkertijd onszelf voorstellen;

Welkom op de website van de vernieuwde Handwerkstudio Leiden, waar Mardie, Caro en Simone het roer overnemen van Liz! Wordt vrienden met ons en like ons op Facebook, vertel je familie, vrienden en kennissen over ons en deel met ons in de feestvreugd 🙂 Bekijk ons nieuwe cursus- en workshopaanbod hier op de site: upcycling, naailes en handwerk. Verder zijn we ook te vinden op markten, modeshows en andere plekken in de regio; kijk hiervoor in onze agenda.

Open Dagen

In april is het mogelijk om langs te komen op de volgende open dagen: 10 april (10:00 – 14:00 uur) en 17 april (16:00 – 20:00 uur). Je kunt ons ontmoeten en een vrijblijvend kijkje nemen in de studio om zo een idee te krijgen van ons cursus- en workshop aanbod.

Cursussen april-mei-juni

In mei begint de nieuwe cursus Upcycling, gegeven door Simone! Kijk hier voor meer informatie en inschrijven: Upcycling. Verder gaan de naailessen van Mardie ook gewoon door – de nieuwe groep begint op 20 april. We hebben daarnaast een Upcycling workshop op zaterdag 13 juni. Tenslotte organiseert Simone weer een Leidse Kleredag!

Leidse Kleredag! 

Na een succesvolle eerste editie Kleredag in de Handwerkstudio, komt er een vervolg op 30 mei!

De Kleredag is een event voor vrouwen met de mogelijkheid om kledingstukken te ruilen tegen prachtige items waar anderen niet meer in passen of op uitgekeken zijn. Bovendien weet je waar jouw kleding terechtkomt en wie je er een plezier mee doet.

Als je geïnteresseerd bent, schrijf je in via het contactfomulier op de Kleredag pagina.