Foto's gemaakt door Evelien
Nieuws

Leidse Kleredag Winter 2015

Leidse Kleredag bij SaKo & JaCi

Voor mijn nieuw op te starten bedrijf in upcyclen van kleding organiseer ik op 17 januari 2015 de Kleredag bij Handwerk Studio Leiden!

Kleredag..?” Jazeker! Want zeg eens eerlijk: hoeveel kledingstukken heb jij in je kast hangen die je nooit meer draagt maar waarvan het je ook aan het hart gaat als ze in de kledingcontainer verdwijnen? De Kleredag is een event voor vrouwen met de mogelijkheid om kledingstukken te ruilen tegen prachtige items waar anderen niet meer in passen of op uitgekeken zijn. Bovendien weet je waar jouw kleding terechtkomt en wie je er een plezier mee doet.

“Upcyclen..?” Een term die misschien niet bij iedereen bekend is. Waar bij Recycling compleet nieuwe producten gemaakt worden van oude producten, doet Upcycling bij kleding het wat rustiger aan: hoe ziet het kledingstuk eruit, wat kan er nog aan veranderd worden zodat het nog mooier wordt of beter past? Enz. enz.

Tevens: het is januari. Geen cent meer te makken na de drukke en dure decembermaand, maar toch uitbreiding van je garderobe willen? Het kan!

Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een mail. Dan stuur ik je de uitgebreide gegevens.

Datum: zaterdag 17 januari 2015

Mailadres: simoneuijl@gmail.com

Groetjes, Simone